Despre noi

Produsele Intact Heating reprezinta  solutia profesionala pentru a incalzii orice tip de spatiu in cel mai economic mod. Sistemele Intact Heating sunt realizate  din materiale de cea mai buna calitate, la cele mai inalte standarde europene, pentru a avea o functionare economica si de durata. (durata de viata de peste 50 de ani)    Prin prisma gamei noastre de produse garantam un raport calitate-pret excelent datorita randamentului de exceptie oferit dar in egala masura si de costurile reduse rezultate in urma utilizarii acestora.

Venim in intampinarea clientilor nostri cu o traditie de peste 25 de ani in industria de profil,  experienta vasta pe care o punem la dispozitia tuturor clientilor si personal specializat.

Cumparand de la noi beneficiezi in plus de:

» consultanta oferita de ingineri specializati (beneficiezi de experienta noastra si ai siguranta ca vei avea confortul termic dorit chiar daca sunt -20 grade afara)

» suport pre-vanzare si post-vanzare (suntem alaturi de tine ori-de-cate-ori intampini vreo dificultate in folosirea/programarea panourilor)

» transparenta ( daca acest sistem nu este potrivit pentru incalzirea spatiului tau, te informam! – este important sa avem clienti multumiti )

» siguranta ca ai cumparat produse originale ( primesti certificat de conformitate pentru panourile achizitionate )

Toate produsele noastre de calitate superioara pentru incalzirea prin pardoseala si kiturile oferite de catre noi va vor fi de un real folos in a  beneficia de incalzire pentru orice camera a locuintei dumneavoastra iar accesoriile pentru tevi va vor fi de folos la instalarea pentru astfel de sisteme cu usurinta.

Garantia calitatii produselor noastre este conferita de numarul mare de clienti multumiti, care au beneficiat deja de solutiile inovative si profesionale de incalzire a locuintei.

Investim periodic in echipamente de ultima generatie si in specializarea personalului nostru, pentru a va oferi rezultate exceptionale, Dumneavoastra, clientilor nostri.

0